2986504

Karriärakademin

Malmö FF är en positiv kraft i samhället och Karriärakademin är MFF:s initiativ för att göra en insats mot arbetslösheten i Malmö! 

Genom Karriärakademin kan arbetslösa Malmöbor, med eller utan fotbollsintresse, få en möjlighet till arbete hos ett av Malmö FF:s samarbetsföretag. Varje år arrangerar vi rekryteringsträffar här på Stadion där arbetslösa och företagsrepresentanter får tillfälle att mötas. Genom Karriärakademin knyts nya kontakter där det gemensamma målet är matchning till jobb. 

Hur funkar det?

En partner hos Malmö FF ringer!

 -Hej Karriärakademin. Vi behöver nya medarbetare. Kan ni hjälpa oss?

- Javisst! Berätta vad ni behöver så fixar vi en annons!

Våra superkontakter!

Annonsen skickas sedan till alla våra superbra kontakter i hela Malmö. Våra kontakter jobbar i kommunen, Arbetsförmedlingen och arbetsmarknadsprojekt.

Connecta & följ oss på Facebook!

Om du med Connecta med oss får du också jobbannonserna direkt i mailen. Du kan även följa oss på Facebook där vi lägger upp alla nya jobb och nyheter kring Karriärakademin. 

Rekryteringsträff

När ansökningstiden gått ut för det lediga jobbet bjuder vi in ett antal sökande till en rekryteringsträff på Stadion. Här genomför vi intervjuer med företaget på plats

Jobb eller inte?

Över 200 Malmöbor har fått jobb i något av klubbens samarbetsföretag. Om din process hos oss inte leder till jobb vet vi nu vem du är och du har utökat ditt nätverk!

Karriärdag med Fotboll

 

Det största rekryteringseventet vi gör är Karriärdag med fotboll. Två gånger per år blandas arbetssökande från Malmö med Malmö FF:s samarbetsföretag under en hel dag på Stadion!

Vill du delta på nästa Karriärdag? Håll utkik i våra kanaler, mer information kommer framöver. 

 

Tips till dig som arbetssökande!

Partnerskap med Malmö stad

Sedan 2015 har Karriärakademins matchningsverksamhet ett Idéburet offentligt partnerskap med Arbetsmarknad- och socialnämnden i Malmö stad där vi möts kring den gemensamma utmaningen ”fler Malmöbor i arbete”. Vårt arbete är beroende av samverkan med andra, både näringsliv och offentlig sektor, såväl som andra idéburna organisationer. Vi samverkar med de som möter målgruppen och vi tar utgångspunkt i näringslivets behov med fokus på matchning till riktiga jobb. Vi har alltid en ambition att verka för en effektivisering av resurser genom att försöka ”jacka i ” och samarbeta med andra organisationer. Vi arbetar alltid under parollen ”Tillsammans” och vi ser att vårt arbete kompletterar stadens genom att vi båda verkar för att fler skall arbeta och/eller studera, men alla utifrån sina perspektiv.

Eleda Stadion

Eric Perssons väg 31
217 62 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor