facebook tracking
Information

Karriärdag med fotboll

Connect

På Karriärdagen förenas glädjen i fotbollen med möjligheten att erbjuda en mötesplats för ungdomar och företag där nya kontakter kan skapas och knytas. Alla tjejer och killar under 30 år som saknar arbete är välkomna att anmäla sig.

Dagen består av:

 • Minimässa

 • Lunch med önskat företag

 • Fotbollsturnering 

Karriärdagen är tänkt att fungera som ett alternativ till traditionell yrkesvägledning. I en avslappnad miljö ges möjligheten att träffa människor från näringslivet som kan berätta om sitt yrke och dela med sig av sin personliga resa. ​

Vill du vara med på våra Karriärdagar? Så här gör du:

​- Se till att du är inskriven hos Arbetsförmedlingen.

- Kom på ett av våra informationsmöten. 28 och 29 september, klockan 10.30 eller 2 oktober, kl 10.30.

- Där får du mer information och kan anmäla dig.

​Sommaren 2017 arrangerade vi en Karriärdag med fotbollsturnering inne på Swedbank Stadion. Se filmen från dagen här!


Vi på Karriärakademin anser att det råder en missmatch på arbetsmarknaden idag. Unga arbetssökande har låg kännedom om vilka yrken och branscher som finns ​samtidigt som många företag har svårt att hitta kompetenta medarbetare.

Alla pratar om vikten av kontakter i arbetslivet. Vad gör de som inte har några? Karriärakademin erbjuder en ny, innovativ arena för företag och arbetssökande att mötas.

För företag

Genom samarbete med Karriärakademin är ditt företag med och bidrar till Malmös sociala och ekonomiska hållbarhet. ​

Vår verksamhet består av två delar. Matchning till arbete hos Malmö FF:s samarbetsföretag och vägledning genom olika aktiviteter och event.

 • Matchning

  Med utgångspunkt hos MFF:s samarbetsföretag arbetar vi med matchning till arbete av arbetslösa Malmöbor i åldern 16-29 år. Sammanlagt har vi matchat över 130 unga Malmöbor till arbete hos något av våra samarbetsföretag.

 • Målgrupp

  Karriärakademin är inte ett traditionellt ungdomsprojekt med deltagare. Vi arbetar med matchning till arbete hos Malmö FF:s samarbetsföretag. Det är företagens behov som styr vilka tjänster vi erbjuder och vilken omfattning dessa har. Vi arbetar med killar och tjejer, med eller utan fotbollsintresse, från alla delar av Malmö.

 • Karriärdag med fotbollsturnering

  Syftet med Karriärdagens fotbollsturnering är att erbjuda en avslappnad mötesplats för företag och arbetslösa ungdomar i Malmö. Ta chansen att på ett smidigt sätt hitta ny arbetskraft och ge ungdomar chansen att få veta mer om olika yrken och branscher.

Eric Perssons väg 31
217 62 Swedbank Stadion Malmö Vägbeskrivning

Ica Maxi Västra Hamnen

Masttorget 12
21177 Ica Maxi Västra Hamnen Vägbeskrivning

Malmö

Malmö
Malmö Vägbeskrivning

O’Learys Entré Malmö

Fredsgatan 3
21212 O’Learys Entré Malmö Vägbeskrivning

Swedbank Stadion ingång 51, Malmö

Eric Perssons väg 51
21762 Swedbank Stadion ingång 51, Malmö Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor